Η 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ολοκληρώνεται την Κυριακή (07/04) με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται στις 19:00 στο Μπορούσια Παρκ την Βέρντερ Βρέμης, μία αναμέτρηση την οποία η Interwetten προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα αγορών.

Μία ακόμη ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκλάντμπαχ, η οποία δεν τα κατάφερε εκτός έδρας απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Μπορούσια στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα (1-2-4), αποτελέσματα που την έχουν περιορίσει στην 5η θέση, στο +5 από την σημερινή της αντίπαλο. Η Βέρντερ, από την πλευρά της, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, μετρά τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρείται αήττητη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πλησιάσει στις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και από στοιχηματικής άποψης, με την Interwetten να την προσφέρει με περισσότερες από 111 αγορές. Ανάμεσά τους, θα βρείτε όλα τα βασικά στοιχήματα για τελικό νικητή, γκολ, under/over κλπ, αλλά και άκρως ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα σε κόρνερ, σκόρερ και ειδικά ομάδων.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.