Ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά, ίσως και τα πάντα, στην υπόθεση “τίτλος” στην Μπουντεσλίγκα διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 19:30) στην Allianz Arena. Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία απέχει δύο πόντους από την κορυφή, υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Interwetten προσφέρει την σπουδαία αυτή αναμέτρηση με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών!

Η εβδομάδα που προηγήθηκε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τους Βαυαρούς. Την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα, έμειναν στο 1-1 και τώρα… κυνηγάνε. Ακολούθησε το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χαϊντενχάιμ, εκεί όπου είδαν το χάρο με τα μάτια τους, πριν τελικά κατορθώσουν να πάρουν την πρόκριση με σκορ 5-4, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 84′ και ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 13′. Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε στις καθυστερήσεις μία σπουδαία νίκη στο εντός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ. Όλα έδειχναν ότι θα περιοριζόταν στον έναν βαθμό, αλλά ο Πάκο Αλκάθερ είχε διαφορετική άποψη. “Χτύπησε” δύο φορές στα… χασομέρια και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Το σημερινό ντέρμπι θα κρίνει πολλά, ίσως και τίποτα! Αν η Μπάγερν κερδίσει, τότε “προσπερνά” την Ντόρτμουντ. Αν η τελευταία, από την πλευρά της, κατορθώσει να μην ηττηθεί, τότε θα κρατά την τύχη στα χέρια της, όλα όμως θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αν κερδίσει, τότε θα καταστεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Το σπουδαίο αυτό ματς μπορείτε να το βρείτε στην Interwetten με όλες τις βασικές αγορές σε τελικό νικητή, γκολ, κλπ. Υπάρχουν, πέρα από τα “κλασικά”, περισσότερες από 100 αγορές, όπως το σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν τα περισσότερα τέρματα, αν μία ομάδα θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και πολλές αγορές για first και anytime σκόρερ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten