Η 29η αγωνιστική της La Liga διεξάγεται το τριήμερο 29-31/03 και όλες οι ισπανικές αναμετρήσεις παίζουν στην Tipbet, με πληθώρα ειδικών αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει κι αυτή η αγωνιστική της La Liga, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο για τις ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο και για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή με την αναμέτρηση Χιρόνα – Μπιλμπάο (22:00), δυο ομάδες όπου βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο.

Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου ξεκινά νωρίς το μεσημέρι με το παιχνίδι Χετάφε – Λεγανές (14:00), ενώ στις 17:15, η  Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας. Λίγη ώρα αργότερα, η Θέλτα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ, με τις δυο ομάδες να παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ στις 21:45, διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους Αλαβές και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα πέντε παιχνίδια, με το Λεβάντε – Εϊμπάρ (13:00) να ανοίγει το πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στις 15:00 ανάμεσα σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Μπέτις, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία. Στις 17:15 κοντράρονται στην Ανδαλουσία Σεβίλλη και Βαλένθια, ενώ λίγο αργότερα η Βαγιαδολίδ υποδέχεται τη Σοσιεδάδ. Το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ουέσκα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet