Η Γαλλία υποδέχεται την Ισλανδία (21:45), για τη δεύτερη αγωνιστική στα προκριματικά του Euro 2020, σε μια αναμέτρηση που η Interwetten προσφέρει με πλήθος αγορών!

Με το.. δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2020 η Γαλλία. Για την πρώτη αγωνιστική, το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμπ αντιμετώπισε τη Μολδαβία, εκτός έδρας, κόντρα στην οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 1-4. Ήταν ανώτερη και προηγήθηκε δίκαια με τα τέρματα των Γκριεζμάν (24′), Βαράν (27′), Ζιρού (36′) και Εμπαπέ (87′), πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν απλά για το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη της νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, ενώ γνώρισε μόλις μια ήττα στα 18 τελευταία της (13-4-1).

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα και για την Ισλανδία στους ομίλους των προκριματικών. Για την πρώτη αγωνιστική, το σύνολο του Έρικ Χάμρεν αντιμετώπισε την Ανδόρα, εκτός έδρας, της οποίας επικράτησε με 0-2. Ο Μπγιάρνασον στο 22′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Κγιάρτανσον να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Πρώτη της νίκη μετά από 15 σερί παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, με πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες. Υπενθυμίζεται ότι γνώρισε 4/4 ήττες στο Nations League, σε έναν όμιλο με Ελβετία και Βέλγιο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten