Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Γκραν Κανάρια (22:00), για την 27η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αναμέτρηση που η Tipbet προσφέρει με πλήθος αγορών!

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στα πλαίσια της διοργάνωσης προέρχεται η Μπαρτσελόνα, έχοντας προηγηθεί εκείνη από την Αναντολού Εφές (92-70 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς αντιμετώπισε τη Φενερμπαχτσέ, στην Πόλη, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 88-82. Από την ήττα της αυτή, ξεχώρισε ο Τζάκα Μπλάζιτς, με 15 πόντους, ενώ οι Κρις Σίνγκλετον και Άντε Τόμιτς σημείωσαν από δώδεκα πόντους. Με το ρεκόρ της να είναι πλέον στο 15-11, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης και προσπαθεί να “κλειδώσει” μια θέση στα πλέι οφ. Εντός έδρας μετράει εννέα νίκες και τρεις ήττες, στα πλαίσια της φετινής Euroleague, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία τελευταία της αντίστοιχα παιχνίδια. Την Κυριακή, επικράτησε με 90-76 της Εστουδιάντες, εντός έδρας, στα πλαίσια της ACB.

Τέλος έλαβε το σερί των δέκα ηττών για τη Γκραν Κανάρια, η οποία επέστρεψε στις νίκες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ φιλοξένησε την Νταρουσάφακα, επικρατώντας με 84-64. Ο Μάρκους Έρικσον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, με 16 πόντους, ενώ στους δέκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Ραντίτσεβιτς. Αυτή ήταν και η έβδομη νίκη της, μετρώντας και 19 ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 14η θέση, χωρίς ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Δυο νίκες και δέκα ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στη διοργάνωση, γνωρίζοντας την ήττα και στις έξι τελευταίες εξόδους της. Το Σάββατο, επικράτησε με 85-76 της Μάλαγα, εντός έδρας, στα πλαίσια της ACB.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet