sportingbet

To παιχνίδι… ζωντανεύει με πριμ 5%* στη Super League και επιστροφή* στη LaLiga 2.

Σκοράροντας τουλάχιστον ένα τέρμα και στα επτά πιο πρόσφατα, ο Άρης πέτυχε τέσσερις νίκες και απέσπασε δύο ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα. Πλέον, οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πίνακα, παρά το γεγονός ότι έρχονται από ήττα με 4-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Εντός εδρας, μάζεψαν 10 από τους 12 τελευταίους διαθέσιμους βαθμούς και περιμένουν τον Απόλλωνα που παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, μετρώντας 10 ήττες σε 12 ματς εκτός έδρας φέτος. Άρης – Απόλλων Σμύρνης με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Η μάχη για την άνοδο στη LaLiga συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και η Μαλαγα ταξιδεύει στην έδρα της Νουμάνθια με στόχο να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη LaLiga 2. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, παραμένουν σε απόσταση σχετικής ασφάλειας από την επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός ότι νίκησαν μόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία τους στο πρωτάθλημα. Νουμάνθια – Μάλαγα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Νέο παιχνίδι στα live games! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.