Στα πλαίσια των “16” του Europa League, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών! Οι Κροάτες επικράτησαν με 1-0 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, πριν από μια εβδομάδα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μπενφίκα, μετά και την ήττα από τη Ντιναμό στην Κροατία (1-0). Τη Δευτέρα, η ομάδα του Μπρούνο Λάζε φιλοξένησε τη Μπελενένσες, για την πορτογαλική Liga NOS, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Αν και προηγήθηκε με δυο τέρματα διαφορά, χάρη στους Ζόνας (55′) και Σάμαρη (65′), είδε την αντίπαλό της φτάνει στην ισοφάριση (68′, 70′). Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 60 συνολικά και βρίσκεται στην πρώτη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με την Πόρτο. Στις 15 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, ούσα αήττητη στα έξι τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της (4-2-0). Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με Over 2.5.

Από ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, η ομάδα του Νενάντ Μπιέλιτσα φιλοξένησε τη Ριέκα, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο έκτο μόλις λεπτό, όμως στην πορεία κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τα γκολ των Γκαβράνοβιτς (42′), Πέριτς (57′) και Μόρο (69′). Στα πέντε από τα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Έφτασε έτσι τους 61 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση, απέχοντας 17 πόντους από τη δεύτερη Ριέκα. Στις δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες είναι ο εκτός έδρας απολογισμός της, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, έχοντας σημειωθεί Under 2.5 στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet