Στα πλαίσια των “16” του Europa League, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Ρεν (22:00), και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 551+ αγορές! Οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει με 3-1 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, πριν από μια εβδομάδα.

Επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ, μετά και την ήττα από τη Ρεν (3-1 εκτός), στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Την Κυριακή, η ομάδα του Ουνάι Έμερι φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την αγγλική Premier League, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Ο Τσάκα στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ την ομάδα του, με τον Ομπαμεγιάνγκ να διπλασιάζει τα τέρματα της με πέναλτι στο 69′, για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της σημειώθηκε G/G. Έφτασε έτσι τους 60 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση, στο -1 από την τρίτη Τότεναμ. Εντός έδρας μετράει 18 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, έχοντας πάρει τη νίκη στα πέντε τελευταία της. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων προέρχεται η Ρεν, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν φιλοξένησε την Καέν, για τη γαλλική Ligue 1, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20′, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 35′ και έκανε την ολική ανατροπή, με τους Μπουριγκό (39′), Χουνού (58′) και Νιάνγκ (62′). Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, όπου και “συγκατοικεί” με τη Νις, έχοντας και ματς λιγότερο. Εκτός έδρας μετράει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, γνωρίζοντας την ήττα στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop