Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Σουόνσι (22:00), για την 37η εμβόλιμη αγωνιστική της Championship, και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Γουέστ Μπρομ, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξένησε την Ίπσουιτς, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Γιόχανσεν (4′), δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ντάρεν Μουρ στον πάγκο της, με τον Τζίμι Σαν να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Έφτασε τους 61 συνολικά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, απέχοντας δέκα πόντους από την τρίτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας όμως και παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας μετράει επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, αγνοώντας τη νίκη στα έξι τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια (0-4-2), ενώ σημειώθηκε G/G στα πέντε από αυτά.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες η Σουόνσι, καθώς επέστρεψε στις ήττες μετά και την επικράτηση επί της Μπόλτον (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ αντιμετώπισε τη Νόριτς, εκτός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο 54ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά και από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης, μετρώντας 47 βαθμούς, όσους και η Μπλάκμπερν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια περισσότερα. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, γνωρίζοντας την ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της. Στις επτά από τις εννέα τελευταίες της σημειώθηκε G/G.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet