Για την 18η αγωνιστική της Ligue 1, η Ντιζόν φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (20:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 516+ αγορές!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Ντιζόν, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Το Σάββατο, η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ φιλοξένησε τη Ρεμς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το τρίτο μόλις λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9′, για να φέρει το ματς στα ίσα με το πέναλτι του Σλιτί, τρία λεπτά μετά. Σημειώθηκε Over 2.5 και στα τέσσερα τελευταία της. Έφτασε έτσι 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Σε εντός έδρας αναμετρήσεις, έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα σημειώθηκε Under 2.5.

Από την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μπορντό (1-0 εντός), Σεντ Ετιέν (0-1 εκτός), Μονπελιέ (5-1 εντός) και Νιμ (3-0 εντός). Το Σάββατο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ αντιμετώπισε την Καέν, εκτός έδρας, της οποίας επικράτησε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο 56′, τρία λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με το πέναλτι του Εμπαπέ, ενώ ο ίδιος παίκτης της χάρισε και τη νίκη, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Με 71 βαθμούς είναι σταθερά στην κορυφή, ούσα και στο +14 από τη δεύτερη Λιλ και με δυο παιχνίδια λιγότερα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σημειώθηκε Over 2.5. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας, μένοντας έτσι εκτός Champions League.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop