Η 27η αγωνιστική της La Liga διεξάγεται το τριήμερο 8-10/03 και όλες οι ισπανικές αναμετρήσεις παίζουν στην Tipbet, με πληθώρα ειδικών αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 27η αγωνιστική της La Liga, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο για τις ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο και για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή με το παιχνίδι Μπιλμπάο – Εσπανιόλ, δυο ομάδες που βρίσκονται στο -4 από την πρώτη εξάδα, με τη μεταξύ τους κόντρα να είναι κομβική για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου ξεκινά νωρίς το μεσημέρι με το παιχνίδι Αλαβές – Εϊμπάρ, ενώ στις 17:15, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Λεγανές. Λίγη ώρα αργότερα, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο με το έργο της να είναι βατό, ενώ στις 21:45 Χετάφε και Ουέσκα διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα πέντε παιχνίδια, με το σημαντικότερο εξ αυτών να είναι το Σεβίλλη – Σοσιεδάδ, με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στις 21:45 η Βαγιαδολίδ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να ψάχνουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες “σφαλιάρες” εντός και εκτός των συνόρων.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet