Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τη Λαμία για τη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος, με την πρόκριση να παραμένει “ανοιχτή” μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων. Η Interwetten προσφέρει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός, καθώς γνώρισε οδυνηρές ήττες σε Τούμπα και Κίεβο, δυο αποτελέσματα που του αφαίρεσαν αυτομάτως δυο στόχους του, το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στο Europa League. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται πλέον να στραφούν στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, εκεί όπου έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης μετά το 3-3 που απέσπασαν στη Λαμία. Σαφώς και η πρόκριση δεν έχει κριθεί, ωστόσο δεν τίθεται θέμα πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σημερινό ματς.

Η Λαμία από την πλευρά της διανύει ίσως την καλύτερη φετινή της περίοδο, καθώς προέρχεται από δυο σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, που της εξασφάλισαν την παραμονή κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ είναι “ζωντανή” και στο Κύπελλο, καθώς σε περίπτωση που κάνει τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό, θα βρεθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Άπαντες γνωρίζουν πως η σημερινή αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, κάτι που τους καθιστά αυτομάτως επικίνδυνους, με το βάρος να είναι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις