Για την ημιτελική φάση του Copa del Rey, η Βαλένθια υποδέχεται την Μπέτις, με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς “λογαριασμούς” μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Στην πλατφόρμα της Betshop θα βρείτε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με 560+ ειδικά στοιχήματα.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται να είναι η Βαλένθια το τελευταίο δίμηνο, καθώς έχει συμπληρώσει εννιά αγώνες αήττητη σε Ισπανία κι Ευρώπη, ωστόσο δεν είναι όσο ουσιαστική θα μπορούσε, έχοντας “κολλήσει” στην ισοπαλία σε 5/9 περιπτώσεις. Όσον αφορά τον επαναληπτικό με την Μπέτις όμως, οι “νυχτερίδες” έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, ωστόσο η πρόκριση παραμένει ακόμη ανοιχτή. Εντός έδρας πάντως, η Βαλένθια είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, καθώς μετράει εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στις 13 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στις εννιά πιο πρόσφατες.

Η Μπέτις από την πλευρά της παρουσιάζεται ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο τον τελευταίο μήνα, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι “Μπέτικος” παρουσιάζουν σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη και σήμερα καλούνται να υπερβάλλουν εαυτόν ώστε να βρεθούν στο μεγάλο τελικό του Copa del Rey. Η αποστολή τους θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ταξιδεύουν σε μια από τις πιο αφιλόξενες έδρες της Ισπανίας, έχουν αποδείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια όμως, πως είναι ικανοί να περάσουν νικηφόρα από οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop