Προγνωστικά Κόνφερενς: Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Κόνφερενς. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά της βαθμολογίας και στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Μπρόμλεϊ – Όλντεροτ (30/04, 19:30): Αδιάφορες για τη σημερινή τελευταία αγωνιστική και οι δυο ομάδες καθώς πλέον δεν διεκδικούν κάτι. Μετράει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ενώ εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Εφτά βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της η Όλντερσοτ, η οποία μετράει μια νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Επιλογή μας το Under 2.5, με το παιχνίδι να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Όλτρινχαμ (30/04, 19:30): Την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Μπρέιντρι Τάουν, ευελπιστώντας παράλληλα σε κάποιο στραβοπάτημα των Γκρίμσμπι και Ντόβερ για να τις προσπεράσει στη βαθμολογία, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί μόλις δυο τέρματα. Από την άλλη πλευρά, η Όλτρινχαμ έχει αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από εφτά αποτυχημένες προσπάθειες.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.50 @ Goalbet)

Γουέλινγκ – Μπόρεχαμ Γουντ (30/04, 19:30): Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η ήδη υποβιβασμένη Γουέλινγκ, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα δεκατρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Την ευκαιρία να ”κλειδώσει” την παραμονή της στην κατηγορία έχει στο σημερινό παιχνίδι η Μπόρεχαμ Γουντ, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες. Έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονής και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Σκοράρουν και οι δυο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι παίρνουν τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 & G/G (3.85 @ Betshop)

Γουόκινγκ – Ίστλιχ (30/04, 19:30): Αδιάφορες για το σημερινό παιχνίδι τους οι δυο ομάδες. Μακριά από την εντός έδρας νίκη εξακολουθεί να βρίσκεται η Γουόκιγκ στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, και πολύ δύσκολα θα πανηγυρίσει τώρα. ”Έσπασε” το αήττητο σερί των δέκα αγώνων για την Ίστλιχ, γεγονός που της στέρησε και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Ωστόσο, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και παίρνει τη νίκη και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Magicbet)

Ντόβερ Αθλέτικ – Φόρεστ Γκριν (30/04, 19:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Ντόβερ, προερχόμενη από τρεις σερί ισοπαλίες. Σε περίπτωση νίκης κόντρα στην δεύτερη της βαθμολογίας, μπορεί να εξασφαλίσει και την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της Γκρίμσμπι. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Φόρεστ Γκριν, προερχόμενη από δυο σερί ήττες. Αναμένουμε χαμηλό σκορ, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Mybet)

Τσέστερ – Γκέιτσχεντ (30/04, 19:30): Αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος, με τις δυο ομάδες να μην διεκδικούν πλέον κάτι. Παρότι αγνοούσε τη νίκη για εφτά διαδοχικές αγωνιστικές, πλέον η Τσέστερ προέρχεται από δυο σερί ”τρίποντα” και θέλει ακόμη ένα για να κλείσει με θετικό τρόπο τη χρονιά. Μετά από πέντε αγώνες με μόλις δυο βαθμούς συγκομιδής, η Γκέιτσχεντ επέστρεψε στις νίκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη θέση της μέσα στη δεκάδα. Επιλέγουμε το Over 2.5 που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Γκρίμσμπι (30/04, 19:30): Εκτός πλέι οφ είναι πλέον η Τρανμίρ, ούσα τρεις βαθμούς πίσω από την Μπρέιντρι Τάουν, ενώ υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μετράει μόλις δυο ήττες στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της, αμφότερες στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ η Γκρίμσμπι και πλέον θέλει ακόμη μια νίκη για να ”κλειδώσει” και τυπικά την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Θέλει και θα πάρει το ”διπλό” η Γκρίμσμπι.

Προγνωστικό: 2 (3.42 @ Goalbet)

Σάουθπορτ – Κιντερμίνστερ (30/04, 19:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κιντερμίνστερ έχει την ευκαιρία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι ”Χάριερς” μετράνε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία της παιχνίδια και θέλει να αποχαιρετήσει θετικά την κατηγορία. Επιλέγουμε την ισοπαλία, με τις δυο ομάδες να είναι ευχαριστημένες και απο αυτό.

Προγνωστικό: Χ (3.40 @ Betshop)

Τσέλτεναμ – Λίνκολν (30/04, 19:30): Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά η Τσέλτεναμ, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στα τρία τελευταία, γεγονός που της εξασφάλισε και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα δεκαπέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την αλλη πλευρά η Τσέστερ μετράει μόλις μια νίκη εννέα τελευταία της παιχνίδια, αγνοώντας το διπλό στα έντεκα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρας της.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.95 @ Magicbet)

Χάλιφαξ – Μάκλσφιντ (30/04, 19:30): Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί αγωνιστικές και θέλει ακόμη μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αντιθέτως η Μάκλσφιλντ υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές, όπου και είχε απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ωστόσο παραμένει αδιάφορη στο σημερινό παιχνίδι, καθώς δεν διακδικεί κάτι. Επιλογή μας το N/G που βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (2.10 @ Mybet)

Γκίσελι – Τορκί (30/04, 19:30): ”Μονόδρομος” η νίκη για την Γκίσελι στο σημερινό παιχνίδι, εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή. Για να διατηρηθεί στην κατηγορία θέλει νίκη και απώλεια βαθμών από την Μπόρεχαμ Γουντ ή την Χάλιφαξ, οι οποίες είναι ένα βαθμό μπροστά. Μετράει μόλις ένα ”τρίποντο” στα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τορκί, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλίες. Κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Επιλογή μας ο άσσος, εξαιτίας του κίνητρου που έχει η Γκίσελι στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Μπάροου – Ρέξαμ (30/04, 19:30): Αήττητη παραμένει στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Μπάροου, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της με σκοπό να κλείσει θετικά τη φετινή χρονιά. Από την άλλη πλευρά, η Ρέξαμ μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα. Αμφότερες είναι αδιάφορες, καθώς δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι. Ωστόσο, επιλέγουμε την ισοπαλία, με τις δυο ομάδες να είναι ευχαιριστημένες με αυτό.

Προγνωστικό: Χ (3.42 @ Goalbet)