Για την 26η αγωνιστική της Ligue 1, η Ντιζόν υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν (20:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ντιζόν, μετά από εκείνες κόντρα σε Ανζέ (1-0 εκτός) και Μαρσέιγ (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ φιλοξενήθηκε από τη Νιμ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Τα τέρματα που δέχθηκε στο 28′ και στο 83ο λεπτό ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση, την οποία η ίδια τελείωσε με δέκα παίκτες, με τον Χανταντί να αποβάλλεται ένα λεπτό πριν το φινάλε. Πέμπτο Under 2.5 στα έξι τελευταία της παιχνίδια, τα τέσσερα εκ των οποίων ήταν και με N/G. Μετά και από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 18η θέση, με 20 βαθμούς, ούσα έναν μακριά από τη ζώνη της σωτηρίας. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, με τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα να είναι με G/G.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σεντ Ετιέν, μετά και τη νίκη επί του Στρασβούργου (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζαν Λουί Γκασέ υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο 73′ ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Τρίτη ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου μετράει ακόμη μια νίκη και μια ισοπαλία. Με 40 βαθμούς σε 25 αναμετρήσεις, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μαζί με τη Μαρσέιγ, της οποίας και υστερεί στην ισοβαθμία. Μακριά από την έδρα της, έχει απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας επικρατήσει μια φορά στις οκτώ πιο πρόσφατες (1-3-4). Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία αντίστοιχα ματς.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten