Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Ligue 1, η Μπορντό φιλοξενεί τη Γκινγκάμπ (20:00), την οποία η Tipbet προσφέρει με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπορντό, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες που υπέστη στο πρωτάθλημα από Στρασβούργο (1-0 εκτός), Μαρσέιγ (1-0 εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (1-0 εκτός). Την Κυριακή, η ομάδα του Ερίκ Μπεντουέ υποδέχθηκε την Τουλούζ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με τον Μπάσιτς στο δεύτερο λεπτό, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 70′. Εν τέλει, το τέρμα του Μπριάν, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, της χάρισε και τη νίκη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της, ολοκληρώθηκαν με N/G και Under 2.5. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 31 συνολικά και βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης, απέχοντας εννέα πόντους από την τετράδα και έντεκα από την επικίνδυνη ζώνη. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (3-3-0), εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν με G/G.

Την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Γκινγκάμπ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν (9-0 εκτός), Ρεμς (0-1 εντός) και Λιλ (0-1 εντός). Την Παρασκευή, η ομάδα του Γιοσεβίλ Γκουβερνέκ φιλοξενήθηκε από τη Λυών, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο 15′, κατάφερε να φτάσει έστω και προσωρινά στην ισοφάριση με τον Εμποά Εμποά, πριν δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 35′, για το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτο ματς που σκοράρει, μετά από τρία διαδοχικά που παρέμεινε “άσφαιρη”. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, με 14 βαθμούς, απέχοντας επτά από τη ζώνη σωτηρίας, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες οκτώ ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με Over 2.5.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet