Έχοντας επικρατήσει με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Λάτσιο (19:00) για τη φάση των “32” του Europa League. Η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μετά από δυο αναμετρήσεις, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις, η Σεβίλλη γνώρισε και πάλι την ήττα. Την Κυριακή, η ομάδα του Πάμπλο Μαντσίν φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ,για τη La Liga, από την οποία και ηττήθηκε με το “βαρύ” 3-0. Πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε, με το σκορ να είναι στο 2-0 στην ανάπαυλα (20′, 45’+1), με το τελικό αποτέλεσμα να γράφεται τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε. Αυτό ήταν και το τρίτο παιχνίδι από τα τέσσερα τελευταία της που ολοκληρώνεται με N/G. Παρά την ήττα της αυτή, παραμένει στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς, ούσα έναν πόντο πάνω από τις Χετάφε και Αλαβές. Εντός έδρας, έχει απολογισμό 15 νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις.

Αντιθέτως, η Λάτσιο υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά από εκείνη στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη Σεβίλλη (0-1). Την Κυριακή, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι φιλοξενήθηκε από τη Τζένοα, για τη Serie A, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Αν και ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπάντελι (44′), εν τέλει είδε την αντίπαλό της να φτάνει στην ανατροπή και να “κλέβει” τη νίκη στις καθυστερήσεις. Πρώτο παιχνίδι που βγάζει το Over, μετά από τέσσερα διαδοχικά Under. Βρίσκεται έτσι στην έκτη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 38 βαθμούς συνολικά, όσους μετράει και η Αταλάντα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, με τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της να είναι με G/G.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten