Για την 24η αγωνιστική της Serie A, Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Αταλάντα, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι υποδέχθηκε τη Σπαλ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω από το όγδοο λεπτό, έφτασε στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη, χάρη στα τέρματα των Ίλισιτς (57′) και Ζαπάτα (79′). Με Over ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 38 συνολικά και είναι στην πέμπτη θέση, μαζί με τις Ρόμα και Λάτσιο. Πέντε νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στα τέσσερα τελευταία από αυτά (2-2-0).

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Μίλαν προέρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων, όπου μετράει από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο υποδέχθηκε την Κάλιαρι, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 3-0. Ο αυτογκόλ του Σεπιτέλι στο 13′ έδωσε προβάδισμα στη Μίλαν, με τους Λούκας Πακετά (22′) και Πιάτεκ (62′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτο ματς στα τέσσερα τελευταία της, που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 39 συνολικά και είναι στην τέταρτη θέση, ούσα ένα πόντο πάνω από την Αταλάντα. Στις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (2-4-0), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με Under.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten