Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το Σάββατο η 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας, πάμε τα να τις δούμε αναλυτικά.

Μπρέι – Σεντ Πάτρικς (21:30): Η Μπρέι χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Μπλούμπελ στο Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει, παραμένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Σεντ Πάτρικς, απέκλεισε την Ντάνταλκ στο Λιγκ Καπ, ενώ έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στα δύο πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα. Μπορεί να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Σλίγκο Ρόβερς – Λόνγκφορντ (21:45): Μία ακόμη ήττα γνώρισε τη Δευτέρα (18/05) η Σλίγκο Ρόβερς, με 2-0 από την Ντέρι για το Λιγκ Καπ. Χωρίς νίκη ακόμη φέτος στο πρωτάθλημα (04-4-), μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με την Μπρέι. Η Λόνγκφορντ, από την πλευρά της, έχει μόλις έναν πόντο περισσότερο από την Σλίγκο, πηγαίνει, όμως, πιο ξεκούραστη στο ματς, μια και δεν είχε υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ. Τη μοναδική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα την έχει πάρει μακριά από την έδρα της. Μπορεί να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (5.27 @ Goalbet)