Για τη φάση των “16” του Champions League, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 550+ αγορές!

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Άγιαξ, καθώς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά και την επικράτηση επί της Φένλο (6-0 εντός). Το Σάββατο, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ αντιμετώπισε τη Χέρακλες, εκτός έδρας, στα πλαίσια της Eredivisie, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο 17ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση, με τη Χέρακλες να αστοχεί σε πέναλτι στο έκτο λεπτό. Παραμένει στη δεύτερη θέση με 50 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Αϊντχόφεν. Αήττητος εντός έδρας, με 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο της, πίσω από τη Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας εκτός τις Μπενφίκα και ΑΕΚ.

Από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Το Σάββατο, η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτός έδρας, στο μεταξύ τους ντέρμπι για τη La Liga, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό, επικρατώντας με 1-3. Παρότι προηγήθηκε στο 16′ με τον Κασεμίρο, είδε την αντίπαλο της να φέρνει το ματς στα ίσα, εννέα λεπτά αργότερα. Στο 42′ όμως, ο Ράμος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη “βασίλισσα”, με πέναλτι, με τον Μπέιλ να γράφει το τελικό αποτέλεσμα στο 74ο λεπτό. Είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 45 βαθμούς, έξι μακριά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στις δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις, μένοντας αλώβητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (3-1-0). Πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της, αφήνοντας πίσω της τις Ρόμα, Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop