Για τη φάση των “32” του Europa League, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται τη Ζενίτ (19:55) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, υπέστη και πάλι η Φενερμπαχτσέ. Την Παρασκευή, η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ αντιμετώπισε την Καϊσέρισπορ, εκτός, για την Süper Lig, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε τρία λεπτά πριν από το φινάλε, έκρινε την αναμέτρηση. Βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, και πιο συγκεκριμένα στην 14η θέση με 23 βαθμούς, όπου και “συγκατοικεί” με την Ανκαραγκουτσού, απέχοντας ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Στις επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, επικρατώντας στα δυο τελευταία εξ αυτών. Πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ ως δεύτερη από τον όμιλο της, ούσα πίσω από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ άφησε εκτός τις Σπάρτακ Τρνάβα και Άντερλεχτ.

Εδώ και δυο μήνες δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι η Ζενίτ, με το τελευταίο της να είναι στα μέσα του Δεκέμβρη, κόντρα στη Σλάβια Πράγας (ήττα 2-0 εκτός), για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε διακοπή βρίσκεται το πρωτάθλημα της Ρωσίας, όπου μετά από 17 αγωνιστικές, η ομάδα του Σεργκέι Σεμάκ είναι στην πρώτη θέση, έχοντας 34 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Κράσνονταρ. Δεν ικανοποιεί στα εκτός της έχοντας απολογισμό έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Προκρίθηκε ως καλύτερη πρώτη από τους ομίλους του Europa League, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Σλάβια Πράγας και τις Μπορντό και Κοπεγχάγη εκτός διοργάνωσης.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten