ΑΕΚ και ΟΦΗ κοντράρονται για την 20η αγωνιστική της Super League, και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές.

Σε εποχή Μανόλο Χιμένεθ έχει μπει πλέον η ΑΕΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, ο Χιμένεθ έκατσε στον πάγκο της «Ένωσης» και την οδήγησε στη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για το θεσμό του κυπέλλου. Τωρα, ήρθε η ώρα για τον Ισπανό προπονητή να ντεμπουτάρει και στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η τρίτη θητεία του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, και ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει και τον ΟΦΗ, για να σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την δεύτερη. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μην πέσει θύμα δυσάρεστης έκπληξης.

Ο ΟΦΗ με τη σειρά του, είναι μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι Κρητικοί εντοπίζονται στην 13η θέση, που τους φέρνει στα μπαράζ. Είναι ισόβαθμοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπερέχουν αυτού. Είναι ομάδα με σημαντικές αδυναμίες που του έχουν στερήσει βαθμούς. Έχει καταφέρει να κερδίσει στο «Γεντί Κουλέ» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά δεν εκμεταλλεύεται την έδρα του και αυτό μπορεί να του στοιχίσει. Ενδεικτικά, στα δύο τελευταία ματς στο «σπίτι» του, αναδείχθηκε ισόπαλος με Ατρόμητο και Ξάνθη. Αν αρχίσει να παίρνει νίκες, στην έδρα του αρχικά, ο ΟΦΗ μπορέι να εξασφαλίσει την παραμονή. Το ματς με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερων συνθηκών και ο ΟΦΗ θα παίξει χωρίς άγχος, και ό,τι προκύψει. Αν μάλιστα πάρει βαθμό ή βαθμούς, θα είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop