Για την 21η αγωνιστική της Süper Lig, η Καϊσέρισπορ υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ (19:30) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Καϊσέρισπορ, με απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Χικμέτ Καραμάν φιλοξενήθηκε από τη Μαλάτιασπορ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Κράβετς στο 14′, είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς στα ίσα, πέντε λεπτά αργότερα, για το τελικό αποτέλεσμα. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες κόντρα στις Ερζουρούμσπορ (1-1 εκτός), Αντάλιασπορ (0-0 εκτός) και Μπούρσασπορ (1-1 εντός). Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 22 συνολικά και βρίσκεται στην 13η θέση μαζί με την Γκέζτεπε, απέχοντας παράλληλα δυο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φενερμπαχτσέ, μετά και από εκείνη επί της Μαλάτιασπορ (3-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ερσούλ Γιανάλ υποδέχθηκε τη Γκέζτεπε, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Μόλις στο έβδομο λεπτό, ο Αγιού έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Μόζες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 73′. Με το νέο της αυτό τρίποντο, έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση, ένα πόντο πάνω από την αποψινή της αντίπαλο και τρεις από την επικίνδυνη ζώνη. Μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το διπλό στις επτά τελευταίες εξόδους της (0-4-3).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet