Για τη φάση των “16” του Coupe de France, η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Λυών (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 570+ αγορές!

Από σπουδαία πρόκριση στα Coupe de la Ligue προέρχεται η Γκινγκάμπ, μετά και την ήττα της από τη Ρεμς (0-1 εντός) για τη Ligue 1. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Γιοσελίν Γκουβερνέ υποδέχθηκε τη Μονακό, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, από την οποία και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα από νωρίς (18′, 24′). Ωστόσο, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τους Μεντί (46′) και Τουράμ (55′) και να στείλει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί αποδείχθηκε πιο εύστοχη και πήρε την πρόκριση με 5-4. Στον τελικό, θα τεθεί αντιμέτωπη με το Στρασβούργο (30/03). Μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις. Στο Coupe de France, απέκλεισε τις Ποντιβί (2-4 εκτός) και Νανσί (παρ. 1-2 εκτός).

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Λυών, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την Κυριακή, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη Ligue 1, της οποίας και επικράτησε με 1-2. Παρότι βρέθηκε πίσω από το έβδομο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με τον Ντεμπελέ στο 33′ και εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή με το πέναλτι του Φεκίρ στο 49′. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 43 συνολικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, τρεις πόντους πίσω από τη δεύτερη Λιλ. Εννέα νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις, μένοντας αήττητη στις δώδεκα πιο πρόσφατες εξόδους της (7-5-0). Στο Coupe de France, απέκλεισε τις Μπουργκ (0-2 εκτός) και Αμιάν (0-2 εκτός).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop