Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 38η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Δυο παιχνίδια διεξάγονται αύριο, με την αγωνιστική να κλείνει την Δευτέρα, με την αναμέτρηση Νοβάρα – Περούτζια.

Μπάρι – Μοντένα (23/04, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μπάρι, γεγονός που την έχει καθιερώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Εφτά νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της σε αυτό το σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, η Μοντένα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, από όπου και θέλει να απομακρυνθεί άμεσα.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Κάλιαρι – Βίρτους Λαντσιάνο (23/04, 16:00): Σε απόσταση αναπνοής από την κουρυφή της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει η Κάλιαρι, η οποία θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς, ευελπιστώντας και σε κάποιο στραβοπάτημα από την Κροτόνε, με σκοπό να περάσει μόνη πρώτη. Μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα. Το πρώτο της ”τρίποντο” μετά από τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε και πάλι η Λαντσιάνο, η οποία θέλει να βγει άμεσα από την επικίνδυνη ζώνη. Αναμένουμε γκολ, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Κροτόνε – Κόμο (23/04, 16:00): Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει η Κροτόνε και για να καταφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές, ωστόσο κόντρα στην ουραγό Κόμο δεν θα έχει και πολύ δύσκολο έργο. Μόλις μια νίκη μετρούν στις δεκαπέντε τελευταίες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί και σε εννέα ισοπαλίες. Κερδίζουν οι γηπεδούχοι, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Πρώτο γκολ γηπεδούχος (1.60 @ Betshop)

Πεσκάρα – Μπρέσια (23/04, 16:00): Την πέμπτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η Πεσκάρα, με σκοπό να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της και να έρθει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής της στα πλέι οφ. Κόντρα στην Μπρέσια ωστόσο ίσως και να δυσκολευτεί λιγάκι. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και θα ήθελαν να επιστρέψουν εντός οκτάδας. Εμείς εμπιστευόμαστε την ομάδα της Πεσκάρα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Προ Βερτσέλι – Αβελίνο (23/04, 16:00): Από τέσσερις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Προ Βερτσέλι, η οποία κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει εκτός ζώνης του υποβιβασμού και να μπει σε μπελάδες. Θα κυνήγησει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ποντάροντας πολλά και στην κακή αγωνιστική κατάσταση της Αβελίνο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια.

Προγνωστικό: No Bet

Τερνάνα – Άσκολι (23/04, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τερνάνα, η οποία μετράει μόλις δυο βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια. Ψάχνεται για επιστροφή στις νίκες, με σκοπό να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για συμμετοχή στα πλέι οφ. Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Άσκολι, η οποία θέλει να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται από την ζώνη του υποβιβασμού, από όπου και απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις μακριά από την έδρα της. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Mybet)

Τραπάνι – Τσεζένα (23/04, 16:00): Ένα αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών τρέχει η Τραπάνι, έχοντας απολογισμό εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες. Αυτό το σερί της την έχει φέρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενη από έξι σερί νίκες. Η Τσεζένα από την άλλη, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, ωστόσο εκτός έδρας δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και πολύ δύσκολα θα κάνει τη ζημιά στην Τραπάνι. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, ελπίζοντας παράλληλα και σε στραβοπάτημα της Μπάρι, για να την προσπεράσουν στην βαθμολογία.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Βιτσέντζα – Σπέτζια (23/04, 19:00): Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μετράει τις τελευταίες αγωνιστικές η Βιτσέντζα, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της, τις κακές εμφανίσεις. Θέλει πάση θυσία νίκη για να ανοίξει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη από την οποία και απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Ωστόσο, τη νίκη θέλει και η Σπέτζια, με σκοπό να παραμείνει εντός πλέι οφ. Αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της μακριά από την έδρα της, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σκοράρουν και οι δυο, κυνηγώντας τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)