Για τη φάση των “16” του Coupe de France, η Ρεν υποδέχεται τη Λιλ (22:05) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 584+ αγορές!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ρεν, μετά και την ήττα που γνώρισε από την Παρί Σεν Ζερμέν (4-1 εκτός). Το Σάββατο, η ομάδα του Γιουλιέν Στεφάν υποδέχθηκε την Αμιάν, για τη Ligue 1, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Ζεφάν στο 82ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 33 συνολικά και βρίσκεται στη 10η θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από την πρώτη τετράδα, έχοντας ωστόσο και ματς περισσότερο. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, μένοντας αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα (5-2-0). Στον προηγούμενο γύρο του Coupe de France, απέκλεισε τη Σεντ Πριβέ Σεντ Ιλέρ (0-2 εκτός).

Από την έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Λιλ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την Παρασκευή, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ υποδέχθηκε τη Νις, για τη Ligue 1, την οποία και συνέτριψε με 4-0. Τα τέρματα των Ραφαέλ Λεάο (7′) και Πέπε (37′) της έδωσαν σαφές προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, με τους Μπαμπά (75′) και Ρεμί (90’+4) να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 46 συνολικά και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, απέχοντας δέκα πόντους από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα. Επτά νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, έχοντας πάρει το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Στον προηγούμενο γύρο του Coupe de France, απέκλεισε τη Σετ (0-1 εκτός).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop