Για την προημιτελική φάση στο κύπελλο Ελλάδος, η Λαμία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (17:00) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις ήττες για τη Λαμία, μετά από δυο διαδοχικές νίκες που πήρε κόντρα σε Ατρόμητο (2-1 εντός) και Απόλλων Σμύρνης (2-1 εντός). Το Σάββατο, η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, για τη Super League, κόντρα στον οποίο γνώρισε την ήττα με 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25′ και παρότι είχε τις καλές στιγμές της, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα στο 71′ να δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Βρίσκεται έτσι στην 11η θέση, μετρώντας 20 βαθμούς, όσους έχει και η Λάρισα. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις. Στον προηγούμενο γύρο, άφησε εκτός τον Παναθηναϊκό, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (2-4), μετά το συνολικό μεταξύ τους 1-1 (νίκη 1-0 εντός, ήττα 1-0 εκτός).

Αήττητος είναι εδώ και δώδεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Ολυμπιακός, μετρώντας δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Το Σάββατο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχθηκε των Πανιώνιο, για τη Super League, του οποίου και επικράτησε με 4-0. Παρά το πρώτο “άσφαιρο” ημίχρονο, οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στους Χασάν (68′), Γκερέρο (75′), Χριστοδουλόπουλο (πεν. 79′) και Βούκοβιτς (86′). Με τους τρεις βαθμούς που πήραν, έφτασαν τους 45 συνολικά και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, απέχοντας έξι πόντους από την πρώτη θέση και τον ΠΑΟΚ. Δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός του σε όλες τις φετινές εξόδους τους. Στον προηγούμενο γύρο, ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Ξάνθη, με συνολικό σκορ 3-1 (0-0 εκτός, 3-1 εντός). Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με αλλαγές σήμερα, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet