Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Σήμερα διεξάγεται το κυρίως κομμάτι της 35ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται οκτώ αναμετρήσεις.

Αζαξιό – Βαλενσιέν (22/04, 21:00): Απ’ τις αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας πλέον η Αζαξιό, μετράει 40 πόντους και βρίσκεται στο +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Χρειάζεται μια νίκη ακόμη για να «καθαρίσει», ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό, προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Μια απ’ τα ίδια και η Βαλενσιέν, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, αλλά «καίγεται» για τη νίκη, αφού είναι μόλις στο +4 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Πάμε με το 2-3 Goal, που επιβεβαιώνεται συχνά στις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Stoiximan)

Νιόρ – Μπουργκ Περονάς (22/04, 21:00): Από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Νιόρ, που πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα του Ερυθρού Αστέρα και έμεινε στο +2 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχεται την αδιάφορη Μπουργκ Περονάς, που προέρχεται από δύο σερί ήττες. Θα πάμε με το κίνητρο και το αποδεκτό 2.01 του άσσου.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @Goalbet)

Κλερμόν – Τουρ (22/04, 21:00): Πάντα κοντά στην τρίτη θέση η Κλερμόν, πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Βαλενσιέν και παρέμεινε στο -2 απ’ την τρίτη θέση. Αδιάφορη η Τουρ, μετράει 44 πόντους και ουσιαστικά δεν έχει στόχο πλέον. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @ Betshop)

Εβιάν – Χάβρη (22/04, 21:00): Κατάφατσα με τον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον η Εβιάν, που υποχώρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης, στο -2 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Πορεύεται χωρίς νίκη στα τελευταία 9 ματς, αντιμετωπίζει σήμερα την πιο ποιοτική Χάβρη, που δίνει μάχη για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 απ’ τη Νανσί, σήμερα «καίγονται» για το διπλό, αλλά εκτός έδρας δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Περιμένουμε κλειστό ματς, λογικά θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.45 @Magicbet)

Μετς – Ερυθρός Αστέρας (22/04, 21:00): Απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα σε Μετς και Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την άνοδο. Στην τρίτη θέση η Μετς, προέρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα απ’ τη Νιόρ και δείχνει να χάνει τα πατήματα του. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είναι η κορυφαία εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @Mybet)

Νιμ – Λανς (22/04, 21:00): Αρχίζει και καθαρίζει με την παραμονή η Νιμ, που προέρχεται από δύο σερί νίκες, πήρε τρεις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και ανέβηκε στο +7 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Λανς, που έρχεται απ’ τρεις σερί νίκες και μείωσε στο -1 απ’ την τριάδα. Αμφίρροπο παιχνίδι, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Stoiximan)

Παρί – Κρετέιγ (22/04, 21:00): Δεν έχει περιθώρια η Παρί, που τη Δευτέρα επέστρεψε στις ήττες κόντρα στην Ντιζόν εκτός έδρας (3-0). Βρίσκεται στο -8 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, σε περίπτωση που δεν κερδίσει σήμερα όλα θα έχουν τελειώσει. Είναι «τελικός» το ματς, ενώ κρίσιμο είναι και για την Κρετέιγ, που πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη κόντρα στην Οσέρ (1-0) και μείωσε στο -2 απ’ τη σωτηρία. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)

Μπρεστ – Λαβάλ (22/04, 21:00): Αδιάφορη η Μπρεστ, μετράει 45 πόντους και έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Υποδέχεται τη Λαβάλ, που δεν είναι 100% σίγουρη ακόμη, ωστόσο η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Εβιάν (2-1) την έφερε στο +6 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Θέλει νέο «τρίποντο» σήμερα στην έδρα της Μπρεστ για να τελειώνει μια και καλή.

Προγνωστικό: Διπλό (3.70 @Betshop)