Για την προημιτελική φάση του Copa del Rey, η Χιρόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:30), στη ρεβάνς της ήττα με 4-2 στη Μαδρίτη. Η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 562+ αγορές!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Χιρόνα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή, η ομάδα του Εουσέμπιο Σακριστάν φιλοξένησε τη Μπαρτσελόνα, στα πλαίσια της La Liga, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-2. Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ μετά από εννέα λεπτά αγώνα, δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε στο 68′, έβαλε ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες είχε για κάτι το θετικό. Ήτα η τρίτη διαδοχική της ήττα, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, ενώ παράλληλα υποχώρησε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, όπου και “συγκατοικεί” με την Εσπανιόλ. Στους τρεις η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, μένοντας μακριά από τη νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-3-1).

Την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εκείνες κόντρα σε Σεβίλλη (2-0 εντός) και Χιρόνα (4-2 εντός), για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα. Την Κυριακή, η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι αντιμετώπισε την Εσπανιόλ, εκτός, στα πλαίσια της La Liga, από την έδρα της οποίας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 2-4. Τα τέρματα για τη “βασίλισσα” σημείωσαν οι Μπενζεμά (4′, 45′), Σέρχιο Ράμος (15′) και Μπέιλ (67′), με τους γηπεδούχους να μειώνουν δις σε 1-2 (25′) και σε 2-4 (81′). Έφτασε έτσι τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, πέντε πόντους πίσω από τη Ατλέτικο. Στις οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, γνωρίζοντας μια ήττα στις έξι τελευταίες εξόδους της (4-1-1).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.