Για τη φάση των “16” στο κύπελλο Τουρκίας, η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Μπόλουσπορ, στη ρεβάνς της νίκης με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη είναι εδώ και έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Γαλατασαράι, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Το Σάββατο, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ φιλοξενήθηκε από τη Γκεζτέπσπορ, στα πλαίσια της Süper Lig, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Έχοντας δει την αντίπαλο της να αστοχεί σε πέναλτι στο 57′, η “τσιμ μπομ” κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Γκουμούς στο 72′ και να πάρει τη νίκη. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 35 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, επτά πόντους πίσω από τη Μπασακσεχίρ και τρεις πάνω από τη Μαλάτιασπορ. Επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός της σε όλες τις εντός έδρας φετινές αναμετρήσεις, μένοντας αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών (2-1-0).

Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπόλουσπορ. Το Σάββατο, η ομάδα του Οζγκουρτσάν Οζκάν υποδέχθηκε την Ελάζιγκσπορ, στα πλαίσια της 1. Lig, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 3-0. Οι Ντουράκ (11′) και Οζκάν (17′) έδωσαν προβάδισμα από νωρίς στην ομάδα τους, με τον Αλτιντάς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έφτασε έτσι τους 31 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, απέχοντας μόλις έναν από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της σε όλες τις εντός έδρας φετινές αναμετρήσεις, αγνοώντας το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-3).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.