Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: “Κουτσουρεμένη” η 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας μέσα στο τρέχον σαββατοκύριακο. Τέσσερις αναμετρήσεις συνθέτουν το σημερινό μενού.

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ (23/04, 14:45): Τη θέση της εντός της πρώτης τετράδας θέλει να ενισχύσει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς το μεσοβδόμαδο 1-1 στην έδρα της Νιούκαστλ έφερε μόλις στο -2 τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η ισοπαλία αυτή πήρε τη σκυτάλη από τρεις σερί νίκες, ενώ μην ξεχνάτε ότι την Τρίτη οι “πολίτες” έχουν τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Στόουκ προέρχεται από τη “βαριά” εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ, ενώ μετρά μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-2-3). Πάντως, έχει καταφέρει να σκοράρει και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της για την Πρέμιερσιπ. Με δόση ρίσκου, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (23/04, 17:00): Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου… γράφτηκε για την Άστον Βίλα στο “Ολντ Τράφορντ”, με το ατυχές 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σφραγίζει και μαθηματικά τον υποβιβασμό της. Ήταν η ένατη συνεχόμενη ήττα για τους “βίλανς”, δεν έχουν καν σκοράρει στα 5/6 τελευταία παιχνίδια τους. Η Σαουθάμπτον “τσίμπησε” το βαθμό στην έδρα της Έβερτον (1-1) και μετρά μόνο μία ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (3-2-1). Αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες Ευρώπης, το σημερινό διπλό είναι επιτακτικό.

Προγνωστικό: 2 (1.54 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (23/04, 17:00): Το πόδι στο γκάζι… έχει βάλει η Λίβερπουλ, που “διέλυσε” μεσοβδόμαδα με 4-0 την Έβερτον και πλησίασε περαιτέρω στην πρώτη πεντάδα του πίνακα. Ήταν η τρίτη σερί νίκη της σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει από τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία εντός για όλες τις διοργανώσεις. Ίσως ο Κλοπ να ξεκουράσει παίκτες, καθώς ακολουθεί την Πέμπτη ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Η Νιούκαστλ έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της (3-0 επί Σουόνσι, 1-1 με Μάντσεστερ Σίτι) και συνεχίζει τη μάχη παραμονής. Ταυτόχρονα, όμως, μετρά μόνο ήττες στις τελευταίες εννιά εξόδους πρωταθλήματος. Οι αριθμοί… αμφότερων παραπέμπουν σε Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Betshop)

Μπόρνμουθ – Τσέλσι (23/04, 17:00): Το γόητρο αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό κίνητρο νίκης για τις δύο αντιπάλους. Η γηπεδούχος Μπόρνμουθ έχει ουσιαστικά εξασφαλισμένη την παραμονή στην κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-0-3). Η Τσέλσι, από την πλευρά της, περιμένει… απλά τη λήξη της φετινής σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει η νέα εποχή με τον Κόντε στον πάγκο. Σε αγωνιστική κάμψη οι “μπλε”, προέρχονται από τις κολλητές ήττες από Σουόνσι (1-0 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (0-3). Δεν την… παίρνει την Τσέλσι να μείνει άσφαιρη για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)