Για την 23η αγωνιστική της Premier League, η Χάντερσφιλντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (15:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 527+ αγορές!

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εννέα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Χάντερσφιλντ, μετρώντας μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, φιλοξενήθηκε από την Κάρντιφ, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ντέιβιντ Βάγκνερ στον πάγκο της, με τον Μαρκ Χάντσον να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού για τη σημερινή αναμέτρηση. Μετά από 22 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει έντεκα βαθμούς, απέχοντας οκτώ από την παραμονή. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα εξ’ αυτών.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι, μετά από εκείνες με Σαουθάμπτον (1-3 εκτός) και Λίβερπουλ (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχθηκε τη Γουλβς, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Τα τέρματα του Γκάμπριελ Ζέσους (10′, πεν. 39′) και το αυτογκόλ του Κόαντι (78′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 53 συνολικά και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-2).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.