Για την 20η αγωνιστική της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη (17:15) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 565+ αγορές!

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από δυο παιχνίδια με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι φιλοξενήθηκε από τη Μπέτις, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Ο Μόντριτς στο 13′ μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η Μπέτις κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 67′. Εν τέλει όμως, το τέρμα του Ντάνι Σεμπάγιος, δυο λεπτά πριν το φινάλε, χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του. Με το τρίποντο που πήρε, έφτασε τους 33 βαθμούς και “έπιασε” στην τρίτη θέση τη Σεβίλλη. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα, μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Λεγκανές, όμως πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Copa del Rey, χάρη στη νίκη με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των εννέα αναμετρήσεων με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες για τη Σεβίλλη, καθώς γνώρισε και πάλι την ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν φιλοξενήθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο 24′, δεν έφτασε ποτέ στην ισοφάριση και σαν αποτέλεσμα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, έξι λεπτά πριν το φινάλε, για τελικό 2-0. Παρά την ήττα της αυτή, παραμένει στην τρίτη θέση με 33 βαθμούς, έχοντας πλέον για “συγκάτοικο” την αποψινή της αντίπαλο. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-4-2).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.