Για την 18η αγωνιστική της Primeira Liga, η Γκιμαράες υποδέχεται τη Μπενφίκα (23:15) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών! Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περασμένη Τρίτη, στα πλαίσια του Taça de Portugal, με τη Μπενφίκα να επικρατεί με 0-1 και να παίρνει την πρόκριση.

Επιστροφή στις νίκες για τη Γκιμαράες, μετά τις δυο διαδοχικές ήττες που υπέστη από Νασιονάλ Μαδέιρα (1-0 εκτός) και Μπελενένσες (1-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Κάστρο υποδέχεται τη Μορεϊρένσε, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τοζέ στο 47ο λεπτό ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με τον ίδιο να αποβάλλεται στο 70′. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μαζί με τις Μπελενένσες και Μορεϊρένσε. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, για το φετινό πρωτάθλημα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπενφίκα, μετά και από εκείνη επί της Ρίο Άβε (4-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρούι Βιτόρια φιλοξενήθηκε από την Σάντα Κλάρα, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 0-2. Ο Σεφέροβιτς στο 22′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Ζαρντέλ στο 48′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια (7-0-1), φτάνοντας έτσι τους 38 βαθμούς, που τη φέρνουν στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα ματς (4-0-1).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.