Για την 20η αγωνιστική της La Liga, η Χετάφε υποδέχεται την Αλαβές (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις νίκες για τη Χετάφε, μετά από δυο αναμετρήσεις με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Παρότι προηγήθηκε με τον Χόρχε Μολίνα στο 52′, είδε την αντίπαλο της να φέρνει το ματς στα ίσα με το αυτογκόλ του Καμπρέρα στο 75′. Ένα λεπτό πριν το φινάλε όμως, ο Άνχελ βρήκε δίχτυα γράφοντας έτσι το τελικό 1-2 υπέρ της ομάδας του. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 28 και είναι στην έκτη θέση της κατάταξης, που χαρίζει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα, απέσπασε την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Βαγιαδολίδ, για το Copa del Rey, και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, με συνολικό σκορ 2-1.

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Αλαβές, με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αμπελάδρο φιλοξενήθηκε από τη Χιρόνα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από δώδεκα λεπτά αγώνα, εν τέλει κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το τέρμα του Μπόρχα Μπαστόν στο 50′. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 24 και βρίσκεται στην ένατη θέση, μαζί με την Εσπανιόλ, ενώ απέχει τέσσερις πόντους από την αποψινή της αντίπαλο. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.