novibet

Σε επαναληπτική αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Copa del Rey, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μπέτις (20:30), με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Τη Δευτέρα, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ υποδέχθηκε την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της La Liga, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Παρότι πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων από πολύ νωρίς, με τους Μικέλ Μερίνο (3′) και Ουίλιαν Χοσέ (πεν. 8′), είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς στα ίσα, πριν από την ανάπαυλα. Εν τέλει όμως, το τέρμα που σημείωσε ο Ούιλιαν Χοσέ στο 63′, ήταν και αυτό που της χάρισε τη νίκη. Δεύτερο σερί τρίποντο, φτάνοντας έτσι τους 25 βαθμούς συνολικά, που τη φέρνουν στην όγδοη θέση της κατάταξης. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός, σε όλες τις φετινές διοργανώσεις που συμμετέχει. Μονόδρομος η νίκη απόψε, εάν θέλει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Μπέτις, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή, η ομάδα του Κίκε Σετιέν υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη La Liga, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Βρέθηκε πίσω μετά από 13 λεπτά αγώνα, όμως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, έστω και προσωρινά, με τον Κανάλες στο 67′. Εν τέλει όμως, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, δυο λεπτά πριν το φινάλε, χάνοντας έτσι το ματς. Μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην έβδομη θέση, με 26 βαθμούς, δυο λιγότερους από την εξάδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Πέντε νίκες και από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες ο εκτός έδρας φετινός απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας μια φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξ’ αυτών (1-1-2). Στο αποψινό παιχνίδι θα αγωνιστεί για δυο αποτελέσματα, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ, για να προκριθεί.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.