Για τη φάση των “16” στο Coppa Italia, η Κάλιαρι υποδέχεται την Αταλάντα (18:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κάλιαρι, μετά και τη νίκη που πήρε επί της Τζένοα (1-0 εντός) για το πρωτάθλημα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Ρολάντο Μαράν φιλοξενήθηκε από την Ουντινέζε, για τη Serie A, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 39′, ενώ λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, χωρίς να καταφέρει να βγάλει αντίδραση στην πορεία. Έτσι, μετά από 19 αναμετρήσεις, έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς συνολικά και βρίσκεται στην 13η θέση, όπου ισοβαθμεί με τη Τζένοα. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας φετινός της απολογισμός, σε όλες τις διοργανώσεις. Στο κύπελλο, απέκλεισε κατά σειρά τις Παλέρμο (2-1 εντός) και Κιέβο (1-2 εκτός).

Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Αταλάντα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι φιλοξενήθηκε από τη Σασουόλο, για τη Serie A, στην έδρα της οποίας κατάφερε να πάρει μια εντυπωσιακή νίκη με 2-6. Οι Ζαπάτα (19′), Γκόμεζ (42′), Μαντσίνι (54′) και Ίλισιτς (74′, 86′, 90’+2) σημείωσαν τα τέρματα της νίκης για την ομάδα τους, με τους γηπεδούχους να μειώνουν δις (51′, 57′), σε 1-2 και 2-3 αντίστοιχα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στην όγδοη θέση, δυο πόντους μακριά από την εξάδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις που συμμετέχει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.