Για την 17η αγωνιστική της Primeira Liga, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Πόρτο (17:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Μπελενένσες (2-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρσέλ Κάιζερ φιλοξενήθηκε από την Τοντέλα, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, παρότι αγωνιζόταν και με αριθμητικό πλεονέκτημα, και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Ματιέ στο 76ο λεπτό. Μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς, τρεις πίσω από τη Μπράγκα, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο. Εξαιρετική η εντός έδρας παρουσία της, έχοντας επικρατήσει και στα οκτώ αντίστοιχα παιχνίδια που έχει δώσει εκεί, για το πρωτάθλημα.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Πόρτο, ερχόμενη από την ένατη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Σέρχιο Κονσεϊσάο υποδέχθηκε τη Νασιονάλ Μαδέιρα, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Τα τέρματα των Μπραχίμι (32′, 57′) και Τικίνιο (38′) ήταν και αυτά που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν προσωρινά σε 2-1. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 42 συνολικά και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Μπενφίκα, έχοντας και ματς λιγότερο. Σε επτά εξόδους για το φετινό πρωτάθλημα, μετράει έξι νίκες και μια ήττα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.