Για την 27η αγωνιστική της Championship, η Λιντς Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Ντέρμπι (21:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 458+ αγορές!

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Λιντς Γιουνάιτεντ, μετά και από εκείνη που υπέστη κόντρα στη Χαλ (0-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα φιλοξενήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 4-2. Οι Κλάρκι (52′) και Αλιόσκι (64′) σημείωσαν τα δυο τέρματα της ομάδας τους, δίνοντας της έστω και προσωρινά το προβάδισμα με 1-2. Παρά την ήττα της αυτή, παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, δυο περισσότερους από τη δεύτερη Νόριτς. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (4-0-1). Την περασμένη Κυριακή, γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της ΚΠΡ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας στο FA Cup.

Αήττητη είναι εδώ και δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ντέρμπι, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό με το γκολ του Γουίλσον, είδε την αντίπαλό της να φτάνει στην ισοφάριση στο 52′, για το τελικό αποτέλεσμα. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 43 συνολικά και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίντλεσμπρο. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, για το FA Cup.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.