Για την 18η αγωνιστική της Euroleague, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (19:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 133+ αγορές!

Την πρώτη της ήττα στην Euroleague, υπέστη και πάλι η Φενερμπαχτσέ, γεγονός που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των δώδεκα αναμετρήσεων. Την Τρίτη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε από τη Κίμκι, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 84-78 στην παράταση, μετά και το μεταξύ τους 72-72 στην κανονική διάρκεια. Κορυφαίοι για την τουρκική ομάδα σε αυτή την ήττα της ήταν οι Μελίχ Μαχμούτογλου και Γιαν Βέσελι, με 18 και 17 πόντους, αντίστοιχα. Παραμένει ωστόσο στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-2, με την άλλη ήττα της να είναι κόντρα στην Αναντολού Εφές (89-83 εκτός). Επικράτησε και στα οκτώ φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για την ίδια διοργάνωση.

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στα πλαίσια της Euroleague προέρχεται η Ζαλγκίρις Κάουνας, έχοντας προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Γκραν Κανάρια (73-66 εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (79-84 εντός). Την Τρίτη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποδέχθηκε την Αναντολού Εφές, κόντρα στην οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 58-79. Πρώτος σκόρερ των Λιθουανών σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, με εννέα πόντους. Με το ρεκόρ της στο 7-10, η Ζαλγκίρις βρίσκεται στην 10η θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τις Μπασκόνια και Κίμκι. Τέσσερις νίκες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στην ίδια διοργάνωση, έχοντας ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.