novibet

Για τη φάση των “16” του Copa del Rey, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Σεβίλλη (20:30) και η Novibet προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα του Γκάιθκα Γκαριτάνο αντιμετώπισε τη Θέλτα, εκτός έδρας, για τη La Liga, της οποίας και επικράτησε με 1-2. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Μουνιαΐν (19′) και Ινάκι Ουίλιαμς (54′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη, παρότι είχε δεχθεί την ισοφάριση, πριν από την ανάπαυλα. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Αλαβές (0-0 εκτός) και Βαγιαδολίδ (1-1 εντός), αμφότερες για το πρωτάθλημα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 19 συνολικά και βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης, όπου “συγκατοικεί” με τη Λεγκανές. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, ούσα αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0). Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, άφησε εκτός συνέχειας την Ουέσκα, με συνολικό σκορ 8-0 (4-0 εντός, 0-4 εκτός).

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Σεβίλλη παραμένει αήττητη εδώ και επτά αναμετρήσεις, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την Κυριακή, η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, στα πλαίσια της La Liga, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μπεν Γεντέρ στο 37′, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Έφτασε έτσι τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, δυο πόντους από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. Εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της σε όλες τις εκτός έδρας φετινές διοργανώσεις, μένοντας χωρίς διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, άφησε εκτός συνέχειας την Βιλανοβένσε, με συνολικό σκορ 1-0 (0-0 εκτός, 1-0 εντός).

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας