Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/04) η 6η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά για τα παιχνίδια.

Λίλεστρομ – Αάλεσουντ (20:00): Η Λίλεστρομ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Χάουγκεσουντ, κατάφερε, ωστόσο, να ισοφαρίσει σε αμφότερες τις περιπτώσεις και πήρε το βαθμό (2-2). Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία μετά από πέντε αγωνιστικές (1-3-1), έχοντας πανηγυρίσει τη μοναδική έως τώρα νίκη στο γήπεδό της, κόντρα στη Σάρπσμποργκ με 4-0. Η Αάλεσουντ, από την πλευρά της, στην πρεμιέρα κέρδισε τη Στάμπαεκ με 1-0, στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες. Φαβορί η Λίλεστρομ, ο «άσσος» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.40 @ Stoiximan)

Μόλντε – Βαλερένγκα (20:00): Η Μόλντε βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 2-1. Παρέμεινε, παράλληλα, αήττητη μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Βαλερένγκα, από την πλευρά της, «ξεμπούκωσε» κόντρα στην Τρόμσο, της οποίας επικράτησε 4-0. Πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο μετά από τέσσερις ήττες και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η Μόλντε έχει το προβάδισμα, μπορεί να κερδίσει σε ένα ματς που περιμένουμε και αρκετά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.10 @ Goalbet)

Σταρτ – Σάρπσμποργκ (20:00): Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν το ίδιο ακριβώς ρεκόρ, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι στα 4/5 ματς και των δύο επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 γκολ. Το σημερινό ματς είναι μία ευκαιρία για αμφότερες να πάρουν μία νίκη. Επιλογή το Over 2.5 γκολ, το οποίο εμφανίζεται σταθερά και στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Προγνωστικό : Over 2.5 (1.90 @ Betshop)

Τρόμσο – Ρόζενμποργκ (20:00): Βαριά ήττα με 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βαλερένγκα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Τρόμσο. Ήταν η πρώτη της στο πρωτάθλημα μετά από τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ στα 3/5 έως τώρα παιχνίδια της δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Ρόζενμποργκ, από την πλευρά της, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Οντ, πέτυχε τέσσερις σερί νίκες στην Τιπελίγκα, χωρίς να δεχθεί γκολ. Ποντάρουμε στην άμυνα της Ρόζενμποργκ, θα πάμε με το «διπλό» και το No Goal.

Προγνωστικό: 2 & No Goal (@ Magicbet)