Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 12ης αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής, που είναι η αγωνιστική των 15 ντέρμπι. Βέβαια, το “κλάσικο” της πρωτεύουσας επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα ματς από άποψη ενδιαφέροντος.

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ροζάριο Σεντράλ (24/04, 20:00): Με το τοπικό ντέρμπι του Ροζάριο ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα, η Ροζάριο Σεντράλ πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη επί της Νιούελς με 2-0 στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ντέρμπι (14/02). Η Νιούελς προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Ουρακάν, που πήρε τη σκυτάλη από ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ισοπαλιών. Η Ροζάριο Σεντράλ, από την πλευρά της, γνώρισε το περασμένο σαββατοκύριακο την εκτός έδρας ήττα από τη Σαν Λορέντζο (2-1) και μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3). Σαφώς με το μέρος των φιλοξενούμενων η παράδοση, έχουν φύγει με το νικηφόρο 0-1 από τις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Νιούελς. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ (24/04, 22:15): “Κλάσικο” Νο 2 στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο “αιώνιες” του Μπουένος Άιρες είχαν κολλήσει στο 0-0 στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ στις 6 Μαρτίου. Αμφότερες έρχονται από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα συνδύασαν και οι δύο με νίκη την 11η αγωνιστική (4-1 η Μπόκα επί Αλντοσίβι, 0-1 η Ρίβερ Πλέιτ επί Ολίμπο). Νικηφόρα για τους “ζενέιζες” τα τέσσερα τελευταία εντός για τη λίγκα, μόλις ένα διπλό για τους “μιγιονάριος” στο φετινό πρωτάθλημα (1-1-3). Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Ρασίνγκ Κλουμπ – Ιντεπεντιέντε (25/04, 00:45): H… χαρά του G/G & Over 2,5 είναι τον τελευταίο καιρό η Ρασίνγκ Κλουμπ, καθώς ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει επαληθευτεί και στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Έρχεται από μεσοβδόμαδο ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες, το περασμένο σαββατοκύριακο κόλλησε στο 2-2 με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Θυμίζουμε ότι οι δύο συμπολίτισσες της Αβεγιανέδα είχαν μείνει στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε στις 22 Φεβρουαρίου. Η Ιντεπεντιέντε είναι αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0), ενώ διατηρεί ανέπαφη εστία στις τελευταίες τρεις. Θεωρούμε ότι το ντέρμπι θα μείνει σε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Betshop)

Μπελγράνο – Ατλέτικο Τουκουμάν (25/04, 02:00): Τέσσερις πολύτιμους βαθμούς έχει συλλέξει η Μπελγράνο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, από το εμφατικό 3-0 επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα και το ισόπαλο 3-3 στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί. Βέβαια, μετρά μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-1-3). Η Ατλέτικο Τουκουμάν επέστρεψε στα τρίποντα με το 3-1 επί της Ντεφένσα Χουστίσια, “τρέχει” σερί 3-1-1 στον ίδιο αριθμό αγώνων. Πολλά γκολ σημειώνονται στα τελευταία ματς και των δύο αντιπάλων κι έτσι το Over μοιάζει ελκυστικό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Magicbet)