Ο φετινός τίτλος περνάει από το Μάντσεστερ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σίτι και Λίβερπουλ, μια αναμέτρηση όπου προσφέρεται από την Tipbet με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Must win παιχνίδι είναι το σημερινό για τη Σίτι, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, μετά τις δυο “κολλητές” ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ. Οι “Σίτιζενς” με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα παραμείνουν πολύ πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και ουσιαστικά θα βρεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μιας και οι “κόκκινοι” δείχνουν ασταμάτητοι φέτος και δύσκολα θα απολέσουν τέτοια διαφορά. Εντός έδρας πάντως, η Σίτι είναι εξαιρετική κι αναμένεται να ασκήσει μεγάλη πίεση από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της είναι η πιο θελκτική κι εντυπωσιακή ομάδα του κόσμου τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς και μετά από πολλά χρόνια, μοιάζει αποφασισμένη να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά πως το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, καθώς σε περίπτωση μη ήττας, οι “κόκκινοι” θα φτάσουν μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Η αποστολή τους βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολη, παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε πως επικράτησαν και στις δυο τελευταίες επισκέψεις τους στο Etihad.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet.