Για την 17η αγωνιστική της La Liga, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Λεβάντε (19:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 550+ αγορές!

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ράγιο Βαγιεκάνο, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μπέτις (2-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μίτσελ φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 19η και προτελευταία θέση, με δέκα βαθμούς, πάνω μόνο από την ουραγό Ουέσκα. Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο πιο πρόσφατο αντίστοιχο παιχνίδι της.

Επιστροφή στις ήττες για τη Λεβάντε, μετά από τρία παιχνίδια με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάκο Λόπεθ υποδέχθηκε τη Μπαρτσελόνα, κόντρα στην οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια βαριά ήττα με 0-5. Βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 43′. Στην επανάληψη, δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, με τους “μπλαουγκράνα” να σκοράρουν τρεις φορές ακόμη. Βρίσκεται έτσι στην όγδοη θέση, όπου και μετράει 22 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Χιρόνα, απέχοντας παράλληλα τρεις πόντους από την πρώτη εξάδα. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (2-3-0).

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.