Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με την αναμέτρηση της Τσεζένα με την Κροτόνε να έχει ανοίξει χθές την αυλαία της εμβώλιμης 37ης αγωνιστικής, η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, με όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Αβελίνο – Τραπάνι (19/04, 21:30): Μολις ένα βαθμό μετράει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Αβελίνο, η οποία βρίσκεται πλέον μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα πριν μπει σε μπελάδες, ωστόσο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην εξαιρετική εδώ και μερικές αγωνιστικές, Τραπάνι. Αήττητοι εδώ και δέκα αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από έξι σερί νίκες, όντας και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προσπαθώντας παράλληλα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Επιλέγουμε την έβδομη διαδοχική νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Stoiximan)

Άσκολι – Μπάρι (19/04, 21:30): Στην απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη στοχεύει η Άσκολι, η οποία απέχει μόλις δυο βαθμούς από εκεί. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες και κόντρα στην Μπάρι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο το έργο της δεν θα είναι και πολύ εύκολο, καθώς η Μπάρι παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει τη νίκη για να μείνει μόνη τρίτη στην βαθμολογία. Σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Goalbet)

Μπρέσια – Βίρτους Εντέλα (19/04, 21:30): Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπρέσια, η οποία μαζεύει τα κομμάτια της μετά από την συντριβή που υπέστη στην έδρα της Κάλιαρι (6-0). Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ, από όπου απέχει έξι βαθμούς. Από την άλλη πλευρά όμως, η Εντέλα παραμένει αήττητη εδώ και έντεκα αγωνιστικές, με απολογισμό έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, ούσα οριακά εκτός πλέι οφ. Επιλογή μας το Over 2.5, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Betshop)

Κόμο – Κάλιαρι (19/04, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς τις νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η ουραγός Κόμο και αν συνεχίσει έτσι, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στη σημερινή αναμέτρηση, κόντρα στην δεύτερη της βαθμολογίας Κάλιαρι, η οποία έχει την ευκαιρία να ”πιάσει” στην κορυφή την Κροτόνε. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, μένει μόνο να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Magicbet)

Βίρτους Λαντσιάνο – Νοβάρα (19/04, 21:30): Οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης βρίσκεται η Βίρτους Λαντσιάνο, η οποία κατάφερε να πάρει το πρώτο της βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες. Δύσκολο αλλά όχι κατόρθωτο το θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι με τη Νοβάρα, η οποία βρίσκεται εντός πλέι οφ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια κόντρα στην Λαντσιάνο, έχοντας και το πάνω στο χέρι στην υπόθεση νίκη. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή και επιλέγουμε τη νίκη της.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Mybet)

Λιβόρνο – Λατίνα (19/04, 21:30): Σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Λιβόρνο, που όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται. Αγνοεί τη νίκη εδώ και έντεκα αγωνιστικές, προερχόμενη από πέντε διαδοχικές ήττες. Η Λατίνα, από την πλευρά της, βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και θέλει να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά μπορεί από εκεί. Ωστόσο ούτε αυτή τα πηγαίνει καλά με τη νίκη, καθώς μετράει μόλις μια στα δεκατρία τελευταία της παιχνίδια, βρίσκει ωστόσο το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν αναμένουμε νικητή στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Χ (2.90 @ Interwetten)

Μοντένα – Περούτζια (19/04, 21:30): Εντός επικίνδυνης ζώνης εξακολουθεί να παραμένει η Μοντένα, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία της παιχνίδια. ”Καίγεται” για βαθμούς με σκοπό να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού και θα τα παίξει όλα για όλα στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Από την πλευρά της η Περούτζια ελπίζει στο να βρεθεί στην οκτάδα, από την οποία απέχει έξι βαθμούς. Μετράει μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει στα πέντε από αυτά. Αναμένουμε 2-3 τέρματα στην αναμέτρηση αυτή, πράγμα που συμβαίνει συχνά στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Σπέτσια – Πεσκάρα (19/04, 21:30): Αναμέτρηση με έπαθλο την πέμπτη θέση της της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να είναι στην ισοβαθμία. Το πάνω χέρι για το παιχνίδι αυτό έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Απο τρεις σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο μακριά από την έδρα τους δεν εντυπωσιάζουν τον τελευταίο καιρό. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Τερνάνα – Προ Βερτσέλι (19/04, 21:30): Οριστικά φαίνεται πως έχει χαθεί το όνειρο για συμμετοχή στα πλέι οφ, για την Τερνάνα, η οποία πλέον έχει το μυαλό της στο να μείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης, ούσα τέσσερις βαθμούς πάνω από αυτή. Προέρχεται από δυο σερί ήττες. Από την άλλλη πλευρά η Προ Βερτσέλι είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, εκ των οποίων οι τέσσερις έληξαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ (1-1). Θέλει να παραμείνει στους βαθμούς, για να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Σκοράρουν και οι δυο στα τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Betshop)

Σαλερνιτάνα – Βιτσέντζα (19/04, 21:30): Ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία θέλει να βρεθεί μετά το τέλος αυτής της αναμέτρηση η Σαλερνιτάνα, η οποία ”καίγεται” για βαθμούς και θα κυνηγήσει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, για τη νίκη θα παίξει και η Βιτσέντζα, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να απομακρυνθεί άμεσα από εκεί. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Σκοράρουν αμφότερες για να κυνηγήσουν το στόχο τους.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Magicbet)