Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Αγωνιστική δράση έχουμε και σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις σε Λονδίνο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ. Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Έβερτον.

Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ (20/04, 21:45): Με το ισόπαλο 2-2 κατάφερε να φύγει η Γουέστ Χαμ από την έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ, διευρύνοντας το σερί ισοπαλιών (4), αλλά και τα συνεχόμενα G/G & Over 2,5 (5) σε επίπεδο Πρέμιερσιπ. Στο -3 από την 5η Γιουνάιτεντ βρίσκονται τα “σφυριά”, εξασφαλισμένη ουσιαστικά η παραμονή για τη Γουότφορντ (στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη), που προέρχεται από το διπλό επί της Γουέστ Μπρομ (0-1). Ήταν η πρώτη νίκη της στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (1-2-4). Μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στις νίκες τα “σφυριά”, καθώς το μυαλό της Γουότφορντ θα βρίσκεται σίγουρα στον κυριακάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Έβερτον (20/04, 22:00): Σε πολύ καλό “φεγγάρι” η Λίβερπουλ, προέρχεται στο πρωτάθλημα από τα κολλητά τρίποντα επί των Στόουκ (4-1) και Μπόρνμουθ (1-2), ενώ μεσολάβησε και η επική πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με σημερινή νίκη διατηρεί της ελπίδες για την πρώτη πεντάδα. Μία από τα ίδια… για την Έβερτον, που κατάφερε να προηγηθεί επί της Σαουθάμπτον, αλλά ισοφαρίστηκε για το τελικό 1-1. Χωρίς νίκη τα “ζαχαρωτά” στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος (0-3-3), περιμένουν διακαώς… το σαββατιάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ντέρμπι θα είναι… κόκκινο.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (20/04, 22:00): Με το επαγγελματικό 1-0 επιβλήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της υποβιβασμένης Κρίσταλ Πάλας, παραμένοντας στην 5η θέση του πίνακα και διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για την τετράδα. Μόνο νίκες μετρούν οι “κόκκινοι διάβολοι” στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, κράτησαν και ανέπαφη εστία στα 4/5 ματς. Η Κρίσταλ Πάλας, από την πλευρά της, στάθηκε πολύ καλά μέσα στο “Έμιρεϊτς”, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1. Το +9 από τη ζώνη υποβιβασμού δημιουργεί συνθήκες ηρεμίας, αλλά… όχι απόλυτης. Θα το πάρει το ματς η Γιουνάιτεντ, καθώς η Πάλας σκέφτεται… ήδη τον κυριακάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Γουότφορντ.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Betshop)