Για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 545+ αγορές!

Επιστροφή στις ήττες για την Κλαμπ Μπριζ, μετά από δυο παιχνίδια με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Ιβάν Λέκο φιλοξενήθηκε από τη Μπέβερεν, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Φόρμερ στο 48′, “πλήρωσε” το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 77ο λεπτό, με την αντίπαλό της να ισοφαρίζει με πέναλτι ένα λεπτό αργότερα και εν τέλει να παίρνει τη νίκη με το αυτογκόλ του Ντέκαρλι, πέντε λεπτά πριν από τα 90′. Βρίσκεται έτσι στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς, πέντε μακριά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Γκενκ. Μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αδιάφορη στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη την τρίτη θέση, που την στέλνει στο Europa League.

Από ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχθηκε την Αλαβές, στα πλαίσια της La Liga, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-0. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Κάλινιτς (25′), Γκριεζμάν (82′) και Ρόντρι Ερνάντεθ (87′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, όπου “συγκατοικεί” με τη Σεβίλλη, απέχοντας παράλληλα τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Έχει προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση του Champions League και απόψε θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ, για να εξασφαλίσει και την πρωτιά στον όμιλο.

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.