Για την 16η αγωνιστική της Premier League, η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Γουλβς (18:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 544+ αγορές!

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να “γευτεί” τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά και την ήττα που υπέστη από την Γουέστ Χαμ (0-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ φιλοξενήθηκε από την Έβερτον, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Ροντόν στο 19ο λεπτό, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 38′, για το τελικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 13 συνολικά και βρίσκεται στην 15η θέση, απέχοντας τρεις από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία και θέλει να απομακρυνθεί για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες. Ηττήθηκε στα έξι από τα οκτώ φετινά εντός της στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και δυο νίκες.

Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Γουλβς. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντος υποδέχθηκε την Τσέλσι, της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από 18 λεπτά, εν τέλει κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, σκοράροντας δις στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ισοφάρισε στο 59′ με τον Ραούν Χιμένεθ και τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή με το τέρμα του Ντιέγκο Γιότα. Κάπως έτσι, έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, τέσσερις πόντους πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

*Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.