Για την 16η αγωνιστική της Ligue 1, η Λυών υποδέχεται τη Ρεν (22:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Λυών, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό φιλοξενήθηκε από τη Λιλ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη και τα δυο γκολ πριν το μισάωρο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε το ματς στα ίσα, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τραορέ (63′) και Ντεμπελέ (86′). Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και είναι στην τέταρτη θέση, δυο πόντους μακριά από την δεύτερη Λιλ, η οποία έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα (3-2-0).

Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Ρεν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί φιλοξένησε το Στρασβούργο, από το οποίο και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4. Ευτύχησε να προηγηθεί στο ένατο λεπτό με το τέρμα του Σαρ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς δέχθηκε τέσσερα τέρματα, χάνοντας έτσι το παιχνίδι. Τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, καθώς είχαν προηγηθεί οι δυο ισοπαλίες με τις Ναντ (1-1 εντός) και Μονπελιέ (2-2 εκτός). Βρίσκεται στην 13η θέση, με 17 βαθμούς, όπου και “συγκατοικεί” με τη Ναντ, κόντρα στην οποία υστερεί σε διαφορά τερμάτων. Δυο νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-2-0).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.